fbpx

Despre Noi

Oferim o mare varietate de stiluri, sport sau confort, în trend pentru femei, bărbați și copii și oferim o experiență de cumpărături încântătoare clienților noștri. De asemenea, oferim prețuri remarcabile la o gamă largă de branduri recunoscute la nivel internațional, cum ar fi I-Cax, Knup și Winx.

SHOE BOX este o afacere de familie și ne mândrim cu relațiile cu clienții și cunoștiințele despre pantofi.

Actualizează-ți dulapul cu cele mai noi modele

Dacă ești un iubitor de pantofi ca și noi, știm că vrei să ieși în evidență cu pantofii pe care îi porți zilnic sau la ocazii speciale.

Relații cu clienții

Pentru comenzi peste 200 LEI: expediere gratuită
Pentru comenzi până la 200 LEI: 20 LEI

Plata la curier DPD – ramburs: 20 LEI

Cumpărături nereușite? Mărime aleasă greșit? Aveți la dispoziție 30 de zile să vă râzgândiți! Puteți returna în termenul de 30 de zile de la data preluării comenzii. Atenție! nu preluăm coletele trimise cu ramburs.


Adresa de returnare:

KAMO S.R.L.
Bd 1848, nr. 23B
Târgu Mureș,
județul Mureș
cod poștal 540373, România

După ce coletul ajunge la departamentul de retur și returul este acceptat, în decurs de 3-5 zile lucrătoare se returnează banii. Întreaga procedură de returnare produs/bani durează aproximativ 14 zile calendaristice de la ridicarea returului de către curier.

Coletele sunt trimise prin curier de la depozitul central al firme. În cazul plății prin transfer bancar, coletul se expediază imediat după contabilizarea plății în contul nostru. Timpul dedicat contabilizării transferului bancar poate influența timpul total de realizare/livrare al comenzii. În cazul plății la curier – ramburs, coletul este expediat după primirea comenzii. Livrarea se realizează în aproximativ 2-3 zile. Statusul comenzii poate fi verificat pe contul individual al clientului sau prin opțiunea ”Localizare colet”. În situații excepționale perioada de livrare se poate prelungi. În astfel de situații vă vom contacta telefonic sau pe e-mail. Timpul de livrare nu include zilele de sâmbătă, duminică sau sărbători.

Nu trebuie să îți faci griji pentru siguranța datelor tale!
Magazinul nostru deține certificatul SSL, întrucât protejăm informațiile personale ale clienților noștri. Numele de utilizator, parola, adresa sau numărul de cont bancar sunt asigurate cu protecție strictă și nu pot fi accesate de către alte entități. Nu le punem la dispoziția firmelor exterioare.

Program de lucru:

Luni:8:00-18:00
Marți:8:00-18:00
Miercuri:8:00-18:00
Joi:8:00-18:00
Vineri:8:00-18:00
Sâmbătă:9:00-15:00
Duminică:Închis

Adresă Magazin

Bd. 1848, nr. 23B

Târgu Mureș, jud. Mureș

Telefon: 0732 152 842

Email: info@shoe-box.ro

Coș
Wishlist
Vizualizate Recent
Categorii